Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Bathmate glidmedel

118 ml Glidmedel | Sensuell Njutningsförstärkare

Översikt

Njutningen i sovrummet kan vara en komplicerad grej – och ibland är allt vi behöver lite extra hjälp för att få ut det bästa av våra upplevelser! Bathmate Lube är i samklang med hela sortimentet av Bathmates produkter och strävar efter att fullända din fysiska resa, så att du kan få ut mest möjligt av dina förbättringar. Oavsett om du använder den enskilt eller med en partner, så kommer det med säkerhet att bli en produkt du kan vända sig till!

  • Skapad för att förstärka sensuell njutning
  • Vattenbaserad formula som är fri från olja
  • Dermatologiskt testad
  • Med hydratiserande och fuktgivande glycerin
  • Strävar efter att skydda torr, skör & känslig hud
  • Kompatibel med alla kondomer
  • VEGANSK
  • VEGETARIANSK
  • FRAMTAGEN FÖR MÄN

Behovet av glidmedel

Vi skulle alla vilja tro att våra kroppar, och våra partners sådana, skulle flyta samman i perfekt handling vid upphetsning – men så är inte alltid fallet! Även om våra fysiska former ska tillhandahålla en tillförsel av de förenklande faktorerna vi behöver, så känner vi alla lite oönskad friktion ibland, som kan komma att leda till obehag och minska våra njutningssinnen. Därför var det oundvikligt att glidmedel skulle poppa upp på marknaden. Skulle vi inte alla hellre köpa en produkt från ett företag som är etablerat och som har obestridlig erfarenhet av just de regionerna?

Bathmate & din kropp

Med ultimat hängivenhet för att förstärka den manliga kroppen, har Bathmate tillfredsställt män – och i tillägg – deras partners – sedan 2007, med över en miljon nöjda kunder världen över. Men deras omfattande urval av hydropumpar var inte tillräckligt för dem. I strävan efter att tillfredsställa män ur alla aspekter av deras intima liv, hängav de sig åt att ta ett vågat steg framåt, in i sovrummet. I deras Bathmate Lube har de kombinerat en optimal blandning av kunnigt utvalda smörjfaktorer, så att du till fullo kan njuta av din kropp!

Fullständiga ingredienser

Water (Aqua), Glycerin, Pentylene Glycol, Carboxymethylcellulose, Potassium Sorbate.

Njut av Bathmate Lube

Intimprodukten är framtagen för att arbeta för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din kropp, så att du till fullo kan njuta av såväl din naturliga styrka som den du fått med hjälp av din Bathmate Pump. Pumpa en måttlig mängd av glidmedel i din hand och applicera på intima regioner före och, om nödvändigt, under en passionerad akt, Utöver att vara perfekt för vaginal aktivitet, så är den även lämpad för orala och anala upplevelser. De är kompatibla med naturliga gummilatex-, polyisopren- och polyuretankondomer.

Vägledning

Alla produkter på sidan ShytoBuy har valts ut för dess överlägsna kvalitet och förstklassiga tillverkning – och vi är otroligt stolta över att inkludera Bathmate i vårt produktutbud. Detta glidmedel är helt dermatologiskt testat, för fullständig försäkran om dess säkerhet och effektivitet. Ta dig dock vänligen tid till att kontrollera den fullständiga ingredienslistan, för att se om den kan innehålla något du personligen är allergisk mot. Det är inget preventivmedel, så vänligen var aktsam och vidta alla nödvändiga skyddsåtgärder.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(43)
4 Stjärnor
(17)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.25% baserat på 63 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag tycker att bathmate fungerar super bra så blev jätte glad över att hitta glidmedlet för att få det mesta ut av min bathmate

K Karl
Verifierat Köp

Väldigt bra glidmedel som gör precis vad det ska göra.

G Gustaf
Verifierat Köp

Jag gillar dett den har en sådan skön konsistens. Känns väldigt skön att använda!

C Christophe
Verifierat Köp

Smidig och diskret flaska. Toppen att ta med sig för äventyr utanför hemmet.

O Oliwer
Verifierat Köp

Underbart glid

P Paul
Verifierat Köp

Blir silkeslent, fuktigt och gött

J Jonah
Verifierat Köp

Ett bra glidmedel

L Lucas
Verifierat Köp

Det bästa glidmedlet!

A Adam
Verifierat Köp

Ett milt men bra glidmedel som inte svider i musen.

N Nanna
Verifierat Köp

Det gör vad det ska men har väl ingen större usp än att det är ett bra glidmedel.

V Viktor

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar