måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Andro-Penis Mini

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Andropenis Mini är en klinsikt testad penisförlängare och designad för att öka penisens längd och bredd. Den är utvecklad och anpassad specifikt för män med en penis kortare än 8cm och godkänd för medicinsk användning av läkare. Efter tio års erfarenhet och forsknig, har Andropenis- Mini redan hjälpt många män att förlänga sin penis.

 • Den enda medicinskt godkända penisförstoraren
 • Specifikt designad för penisar kortare än 8cm
 • Kan ge en permanent större och bredare penis
 • Kan förskrivas av läkare och kirurger
 • Är designad för att bekvämt kunna användas under längre tidsperioder
 • Kan räta ut en krökt penis
 • Är designad för att bekvämt kunna användas under längre tidsperioder
 • Kvalitetsprodukt med 1 års garanti

Våra kunder uppskattar att det är en kliniskt bevisad produkt, som kan hjälpa dig få en större penis på ett diskret och bekvämt sätt. ShytoBuy levererar dina produtker diskret och varken hemsidan eller innehållet nämns på paketet. Placerar du din beställning innan klockan 17.00 kan du få ditt paket redan nästkommande vardag.

Läs mer

Vad är Andropenis Mini och kommer den fungera för mig?

Andropenis Mini är resultatet efter flera år av forskning och kliniska tester. Det är den enda medicinskt klassifierade penis extendern anpassad för penisar kortare än 8 cm. Den använder samma teknik som Andropenis Gold vilken har en 97.5%, och har nu tillverkats i en mindre design för ökad effektivitet till mindre penisar.

Andropenis Mini kan bäras diskret och bekvämt i 4- 9 timmar per dag under dina vanliga kläder. Till skillnad från andra penis extenders har den blivit kliniskt testad för sin effektivitet. Vi på ShytoBuy har fått lika positiv respons för Andropenis Mini som för Andropenis Gold med sin bevisat höga kundnöjdhet och effektivitet.

När kommer jag att se resultatet?

Flera av våra kunder har rapporterat att den första skillnaden de märkt av var att de fått en hårdare och mer långvarig erektion inom ett par veckor efter användning. Vi rekommenderar dig att använda den mellan 4-9 timmar per dag, då en penisförstoring kommer gradvis över tiden. Desto oftare och längre du använder Andropenis Mini, ju snabbare får du resultat. Efter ca 4-6 månader kan ett permanent resultat uppnås.

Andropenis produkterna används av hundratusentals män, och fått så pass hög tillit på grund av de kliniska testernas positiva resultat och bevisade effektivitet.

Hur fungerar Andropenis Mini?

Apparaten använder celldelningsteknik genom att sträcka ut penisvävnaden försiktigt. Då vävnaden tänjs ut leder detta till en celldelning som respons på den uttänjande effekten på vävnaden. Genom att använda den utdragande extendern på penisen under en längre period kan man uppnå permanenta resultat i sin penisförstoring. Genom celldelning ökar både penisens bredd och längd, då efter celldelning ökar mängden celler och på så sätt även mängden penisvävnad. .

Hur använder jag Andropenis Mini?

Produkten ska användas när penisen är i slakt tillstånd. Många användare har märkt att det bästa resultaten uppnås när enheten används mellan 4- 9 timmar per dag, och du kan själv bestämma om du vill ta en paus från behandlingen när det behövs. Våra kunder har fått i genomsnitt fått en tillväxt på 0,5 cm per månad.

Ger Andropenis Mini upphov till några biverkningar?

Andropenis är marknadsledande inom penisförlängninf och levererar produkter av hög kvalité, så att du kan känna sig säker då du använder den. Det är den enda penisförstorings produkten som har genomgått biokompatibilitet tester för att försäkra kunderna om att produkten är av hög kvalité och säkerhet.

Hur beställer jag min Andropenis Mini?

Denna penis extender är inte bara marknadsledande utan kan ge dig ett resultat på ett säkert och diskret sätt. Beställer du via kort kommer vi att synas som Comfortclick LTD som en del av vår diskreta service


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (88% baserat på 5 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.57% baserat på 1109 )

 • * Jättebra produkt. bra att det finns olika alternativ. värt pengarna för resultaten den gett mig.
 • * Suverän produkt! Tack.
 • * Tack för bra service. Enkel att beställa. Använt min en tid nu är riktigt nöjd. Köp denna killar.
 • * Var skeptiskt men helt otroligt att sånt här kan fungera på riktigt. Om man tänker efter så hjälper den penisens naturliga växt. Toppen!
 • * Bra att det finns alternativ till andropenis klassiskern. Stort tack
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden