måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Acnegen ™ Akneprodukter

Av: Acnegen®

859Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Acnegen ™ är en komplett uppsättning för dig som har akne och vill ha det under kontroll så snabbt som möjligt. Dessa akneprodukter är en av de bästa på marknaden: de rengör, förbättrar, kontroller och skyddar din hud till max!

 • Acnebehandling som kan användas hemma
 • Hudterapi
 • 4 enkla steg som rensar, förbättrar, kontroller och skyddar din hud
 • Kliniskt bevisad att ge dig en renare och friskare hud
 • En flaska solskyddsmedel mot akne(199 ml)
 • En flaska hudrengöring mot akne (199 ml)
 • En förpackning av pads för aknerengöring (60 st)
 • En flaska serum mot akne (30 ml)

Acnegen ™ produkter mot akne är ett snabbt och effektivt sätt att ta kontroll över din hud. Dessa 4 enkla steg skyddar garanterat din hud och är lätta att inför i din dagliga rutin.

Läs mer

Vad är Acnegen ™ Akneprodukter?

Få en ny och fräsch hud snabbt och effektivt samtidigt som du förhindrar framtida utbrott. Allt detta får du samtidigt med dessa akneprodukter.

Acnegen ™ är kliniskt bevisad att ge dig en renare och friskare hud. Den speciella formulan är speciellt utformad för personer med akne.

Produkternas huvudsakliga mål är att döda bakterier i huden som orsakar akne. De högkoncentrerade ingredienser ger maximalt resultat. Produkterna mot akne innehåller rena och naturliga extrakt, eteriska oljor och vitaminer som skyddar och ger näring åt huden. För att bekämpa dina finnar på bästa sätt bör du applicera Acnegen ™ Akneprodukter som en daglig rutin.

Hur funkar akneprodukter från Acnegen ™?

Acnegen Hudrengöring
Rengör på djupet och tar bort orenheter, samt förhindrar framtida utslag. Denna produkt mot akne har utformats för att tränga djupt in i hudlagret och rengöra tilltäppta porer. Detta dödar bakterier i de nuvarande finnar och bidrar till att förhindra framtida akneutbrott. Rengöringen innehåller 2% salicylicsyre, naturliga oljor och 15 olika närande extrakt som gör din hud ren, lugn och utvilad.
Acne Cleansing Pads
Dessa pads är en av de mest effektiva produkter mot akne som du kan ha hemma. De tar bort finnar snabbt och effektivt. De exfolierar huden varsamt och förhindrar även mot framtida utslag. De unika ingredienserna kombinerar salicylicsyre, glycolicsyre och lacticsyre som alla varsamt rengör och exfolierar huden och korrigerar hudproblem.
Acne Management Serum
Detta serum från denna serie av akneprodukter kombinerar Mikroniserad Bensoyl, glycolicsyre och extrakt som går in direkt och kontrollerar och dödar aknebakterier. Serumet minskar även produktionen av talg och rengör djupt in i porerna. Detta serum ger dig full kontroll över din hud och gör den mjukare och renare inom 24 timmar.
Acnegen Solskyddsmedel
Denna produkt mot akne skyddar huden från solskador och farlig UV-ljus. Den starkt koncentrerade, oljefria solkrämen är utformad att inte täppa till porerna, vilket gör den idealisk för dig med akne och hudproblem. Den gör huden mjuk på grund av de många vitaminer och mineraler och kommer inte låta din hud bli fet eller glansig.

Hur använder jag Acnegen ™ Akneprodukter?

* Eftersom våra kroppar är alla olika så kan resultaten variera från person till person.

Acnegen Hudrengöring:

Applicera rengöringsmedlet i ditt våta ansikte och massera in det med runda rörelser. Skölj med vatten och torka försiktigt din hud. Använd Acnegen hudrengöring som en del av din aknebehandling två gånger om dagen - morgon och kväll.

Acne Cleaning Pads

Applicera dina pads på ansikte och hals, men undvik området runt ögonen. Låt de fuktiga ingredienserna från padsen absorberas in i huden innan du applicerar andra produkter. Produkten kan användas två gånger om dagen, morgon och kväll. Kom ihåg att stänga locket ordentligt efter användning så att dina pads inte torkar ut.

Acne Management Serum

Applicera ditt serum mot akne på ansikte och hals som en del av din akne behandling. Låt produkten absorberas in i huden innan du använder andra produkter. Använd ditt serum två gånger om dagen, morgon och kväll.

Acnegen Solskyddsmedel

Applicera solskyddet på ansikte och hals, men undvik området runt ögonen. Använda bara denna akneprodukt innan du ska vara ute i solen. Vänta minst 30 minuter efter appliceringen, innan du går ut i solen.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Perfekta rengöringspads som gör det de ska
 • * Får fem stjärnor av mig
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden