måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

2Seduce Kräm 50ml Kräm | Intimkräm

Av: Cobeco Cosmetics

379Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

2Seduce Intimate Sensual Cream har blivit utformad för att öka din känsligheten under samlag, och framför allt för klitoris. Detta kan höja din sexuella njutning, och hjälpa dig att nå orgasm lättare genom en ökad mottaglighet för stimulering. För kvinnor med låg sexlust, vilket ofta är ett resultat av stress eller en hormonell obalans, kan 2seduce Intimate Sensual Cream hjälpa till att öka sexlusten.
 • Innehåller en kombination av ämnen som verkar för att fungera som afrodisiakum
 • Innehåller ginkgo biloba och ginseng vilka är kända för sina lustökande egenskaper
 • Verkar för att direkt vid applicering skapa en värmande och kittlande känsla, och öka känsligheten
 • En lättabsorberad formula
 • Kan öka din sexlust på ett naturligt och säkert sätt

2Seduce Intimate Sensual Cream är en lätt kräm med silkeslen känsla som framtagits för att behandla låg sexlust utan att använda ersättnings hormoner vilket ger biverkningar. Krämen kan öka blodcirkulation och känsligheten till de delar av underlivet den appliceras på, så att du kan bli mer mottaglig för beröring och kan öka din sexlust och möjlighet att få orgasm.

Läs mer

Vad är 2Seduce Cream?

Krämen har framtagits för att hjälpa dig bli upphetsad, vilket kan ske vid applicering av krämen kring underlivet. Det kan ge en värmande och kittlande känsla, som kan öka känsligheten kring dina erogena zonre. Den ökade känsligheten kan göra dig mer mottaglig för stimulering, som kan öka njutningen under samlag och göra det lättare att få en orgasm. Det kan göra att du på ett naturligt sätt ökar din sexlust, så att du och din partner får ett mer njutningsfullt sexliv.

Hur fungerar 2Seduce Intimate Sensual Cream?

Krämen har aromatisk och sval mentol, som vid applicering på klitoris kan skapa en naturlig reaktion som kan öka underlivets sekretion och göra det lättare för dig att bli våt. Ökningen av fysisk upphetsning kan öka din sexlust, vilket på ett naturligt sätt kan behandla låg sexlust.

Hur fungerar den?

Den värmande och kittlande känslan av 2Seduce Intimate Sensual Cream kan börja verka nästan omedelbart efter applicering. Efter kontinuerligt användande, kan den även hjälpa dig att överkomma låg sexlust, så att både du och din partner får ett njutningsfullt sexliv.

Hur använder jag krämen?

Applicera den på utsidan av underlivet, och kring öppningen (ej på insidan). Massera in försiktigt tills den absorberats av din hud. Krämen kan med fördel användas som en del av ett förspel, där du gradvis kan bli mer och mer upphetsad och mottaglig för stimulering.

Endast naturliga ingredienser.

Krämen innehåller endast naturliga ämnen och bör inte skapa några oönskade bieffekter. Dock rekommenderas det att du inte använder den om du har någon allergi mot innehållet, och applicerar krämen på en mindre synlig del av huden innan användndning på underlivet. Detta kan hjälpa dig att undvika någon form utav allergisk reaktion. Vi är alla uppbyggda på olika sätt och har olika förutsättningar, därför kan resultatet variera från person till person.

Vad har krämen för innehåll?

 • Aloe Vera – återfuktande, len och mjukgörande.
 • Panax Ginseng – kan öka kvinnlig sexlust.
 • Ginkgo Biolba – kan förbättra blodcirkulationen, göra dig känsligare och mer mottaglig för stimulering och beröring.

Vatten, glycerin, cetyl alcohol, glyceryl stearate, cetearyl, alcohol, cetyl palmitate, cocoglycerides, oleum oryzae, calendula oil, ceteareth 20, octyl stearate, bityrospermum prakii, ceteareth 12, tocopherol, menthol, methylchloroisothiazolinone och citric acid.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Denna krämen har räddat mitt förhållande jag har fått mycket mer lust och sexet har blivit så mycket bättre :)
 • * Den här har definitivt förbättrat mitt sexliv, så bra!
 • * man blir defintivt känslig, på ett bra sätt! njuter mer.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden