• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

2Seduce Intimate Sensual Cream

Upphetsande & Stimulerande Applicering
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Är du en kvinna som kämpar med att hamna i passionerad sinnesstämning? En dipp i lusten kan ske av många olika orsaker, från hormonella förändringar till en upptagen och stressig livsstil. Men 2Seduce Intimate Sensual Cream kan vara precis det du letar efter! Den här lätta, ej klibbiga krämen är utformad för att återväcka din passion för intimitet genom att öka din sensitivitet med hjälp av en sällsynt botanisk fusion.

 • Utformad för att öka känslighet
 • Ovanlig blandning av botaniska extrakt
 • Med Ginkgo Biloba & Ginseng
 • Näringsgivande Aloe Vera & Ringblomma
 • Strävar efter snabbt & rask absorption
 • För användning en kort stund innan intimitet

Naturen har verkligen otroligt mycket att erbjuda våra kroppar – så med det i åtanke, har Cobeco Pharma sammanfört ett precist balanserat urval av botaniska ingredienser i sin 2Seduce Intimate Sensual Cream. Dessa innefattar återupplivande Ginkgo Biloba och Panax Ginseng, skyddande samt lindrande Aloe och Ringblomma, plus hydratiserande Jojoba. De arbetar tillsammans i fullständig harmoni, så att du kan omfamna din ultimata sensualitet.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Vikten av kvinnlig lust

Under många år trodde kvinnor att de upplevde en lägre sensuell lust än män – men inte längre! De har börjat avtäcka sina kroppars njutningsmysterier. Så när de känner att de saknas något inom området, kan det ge upphov till både förvirring och bedrövelse. En längtan efter att få återuppleva passionerade möten, såväl som att öka den allmänna lusten, är väldigt vanligt oavsett om det beror på hormonella förändringar, ålder, eller bara utmattning till följd av en hektisk livsstil. På samma gång kan tanken på att ta dagliga kosttillskott kännas som en allt för stor olägenhet. Skulle det inte vara så mycket bättre att hitta en snabb applicering som fungerar med en gång?

2Seduce Intimate Sensual Cream

En hängiven metod för att möta kvinnornas krav användes i utarbetningen av 2Seduce Intimate Sensual Cream. Varje faktor valdes ut med noggrann eftertanke, i en formula som tar ett holistiskt tillvägagångssätt för att möta dina behov. Genom att endast använda en liten mängd av denna potenta kräm, kan du specifikt rikta in dig på den kvinnliga kroppsdel som oftast berörs. Med en precist balanserad växtblandning, är den optimal för förstärkning av upphetsning och njutning.

Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba
Detta är ett exceptionellt högt ansett botaniskt extrakt, vars ursprungliga växt även är känd vid namn maidenhair tree. Den odlades redan tidigt i människans historia och anses ha förmågan att ge energi och vitalitet.
Mentol
Mentol
Kemiskt utvunnen från en variation av olika myntaväxter som är kända för deras kraftfullt uppfriskande och snärtiga smak och mentol i sig själv anses ha kraftfulla egenskaper.
Ginseng
Ginseng
Många ser detta kända extrakt som örternas kung, vars förmågor har kopplats till dess huvudsakliga bioaktiva beståndsdel, ginsenosider. Dessa har kopplats till stimulerande verkan på kväveoxid, som associeras med forskning av cirkulation.
Lemongrass
Aloe Vera
Aloe Vera är en ökenväxt som i själva verket hör till liljesläktet. Den är säkerligen ett av världens högst ansedda extrakt, och har använts traditionellt under århundraden. Växten har visat sig ha otroligt lindrande, hydratiserande och uppfriskande egenskaper.
Ringblomma
Ringblomma
Blomman, som växer över hela världen på grund av dess dekorativa yttre är även känd under dess latinska namn Calendula Officinalis. Med en hög halt av flavonoider, karotenoider och saponiner, anses ringblomman vara ytterst skyddande såväl som lugnande.
Jojoba
Jojoba
Denna briljanta ingrediens skapar verkligen uppståndelse! Den är otroligt hydratiserande och har visat sig vara ytterst kompatibel med våra kroppar då den har en naturlig likhet med kroppens egna sebum, vilket gör den särskilt absorbent. Den har en lätt om än kraftfullt mjukgörande effekt.

Fullständiga ingredienser

Aqua, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ceteareth-20, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Calendula Officinalis Flower Extract, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Glycine Soja Oil, Menthol, Panax Ginseng Root Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Hur man använder krämen

The 2Seduce Cream kommer med säkerhet att bli ett trevligt och tillfredsställande tillskott i din boudoir. Applicera en generös mängd av krämen på och inuti dina intima regioner, genom att massera in krämen. Du kan applicera så mycket och så ofta du vill. För att du aldrig ska stå utan den under passionerade stunder, rekommenderar vi att du investerar i långsiktig användning.

Extra Info

Samtliga produkter från Cobeco lab är avsedda att tillhandahålla en positiv användarupplevelse för deras uppskattade kundbas. Du bör dock alltid ha dina egna behov i åtanke. Vänligen ta en minut och läs noggrant igenom de fullständiga ingredienserna innan användning, för att kontrollera om de innehåller något du personligen är allergisk mot. För ytterligare försäkran, vänligen utför ett lapptest tjugofyra timmar innan användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

95% baserat på 4 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Denna krämen har räddat mitt förhållande jag har fått mycket mer lust och sexet har blivit så mycket bättre :)

  T Tora small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Den här har gjort mig känsligare och att det känns mer när jag ligger.

  J Julia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • man blir defintivt känslig, på ett bra sätt! njuter mer.

  R Rebbekka small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag är väldigt nöjd

  N Noelle small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.