*Individuella resultat kan variera. Läs mer
Hem > Permanent hårborttagning > Ultra Hair Away ™ Förebygg oönskad hårväxt

Ultra Hair Away ™ Förebygg oönskad hårväxt

(3 Kundrecensioner)
389 Kr

Spara upp till 318 Kr

Gratis leverans vid beställningar över 499 kr

Gratis Leverans på ordrar över 499kr

Köp nu - betala om 14 dagar

100% säker utcheckning

Direkt kundtjänst

Etablerade i över 10 år

Ultra Hair Away är ett naturligt medel som hämmar hårväxten. Ultra Hair Away saktar inte bara ned hårväxten, den gör även det ursprungliga mörka, tjocka och oönskade håret mycket lenare, tunnare och ljusare.
 • Reducerar och förebygger oönskad hårväxt
 • Smärtfri hårborttagning
 • Endast naturliga ingredienser
 • Helt utan biverkningar och enkel att använda
 • Gör även mörkt hår ljusare

Ultra Hair Away är en mycket framgångsrik produkt. Det är en klar, luktfri lösning som mättar den utsatta basen av hårrötterna och saktar ned hårväxten, när den appliceras direkt efter hårborttagning. Det finns inga kända biverkningar och du får mindre hårväxt och mjukare hud.

BodyBuilders val

Body builder och personer som spenderar mycket tid på sin kropp och utseende anser att hårborttagning är en viktig del. De flesta inom professionell träning vill ha en hårfri kropp, och i stället för att välja smärtsam eller tidskrävande hårborttagning så väljer dom: Ultra Hair Away.

Både män och kvinnor använder Ultra Hair Away och den saktar ned hårväxten på ben, armar, ansikte, överläpp, skuldror, mage, underarmar och bikinilinje.

Vad är Ultra Hair Away?

De flesta hårborttagnings metoder är tidskrävande och kostsamma, och tyvärr brukar hårväxten visas igen efter bara några dagar. Ultra Hair Away spray kan hjälpa dig att minska ökningen av ditt oönskade ansikts och kropps hår, vilket innebär att du inte behöver vaxa eller raka lika ofta. Det ser också till att återväxten blir lättare, tunnare och mindre synlig än tidigare. Resultaten varierar för varje individ beroende på hårfärg.

Hur fungerar Ultra Hair Away?

Ultra Hair Away fungerar genom att tränga sig in i dina hårsäckar och inaktiverar de celler som är ansvariga för hårväxten. Det förändrar också strukturen på dina hårsäckar så att håret som växer tillbaka är finare och lättare, vilket gör det betydligt mindre märkbart än tidigare.

Hur använder jag Ultra Hair Away?

Börja med att spraya på delar av kroppen du vill behandla, två gånger per dag under den första veckan av användning. Massera in i huden tills den har absorberats helt, skölj ej av. Du kommer att nå bästa resultat genom att använda Ultra Hair Away spray på huden direkt efter hårborttagning.

Efter första veckan, fortsätt att använda en gång per dag tills du har uppnått önskat resultat. För att behålla din look i framtiden, använd Ultra Hair Away spray cirka två gånger per månad.

Hur lång tid tar det innan jag ser några resultat?

Detta beror på flera faktorer: hur grovt ditt hår är, tillståndet i ditt hår och tillämpningen av spray. De flesta kunderna märker en synlig skillnad inom cirka 4-5 veckors kontinuerlig användning. Om du har tjockt hår tar det lite längre tid att bearbeta.

Finns det några biverkningar?

Ultra Hair Away är formulerat från milda, naturliga ingredienser och har därför inga kända biverkningar. Innan användning är det dock tillrådligt att läsa innehållsdeklarationen för att förhindra allergiska reaktioner. Du kan också utföra ett litet test, applicera en liten mängd av produkten på din underarm, och vänta 24 timmar för att se om någon rodnad eller irritation visas.

Vilka är ingredienserna?

 • Vatten
 • Extraherbara frukt derivat
 • Polypropylenglykol
 • Glycerol
 • Disackarider
 • Urea
 • Ditiotreitol
 • EDTA
 • Metylparaben
 • Propylparaben

Vilka är ingredienserna?

vatten
extraherbara frukt derivat
polypropylenglykol
glycerol
disackarider
urea
ditiotreitol
EDTA
metylparaben
propylparaben

*Individuella resultat kan variera. Läs mer

389 Kr

Kommentarer Ultra Hair Away ™ Förebygg oönskad hårväxt (3)

5 stjärnor (2)

4 stjärnor (1)

3 stjärnor (0)

2 stjärnor (0)

1 stjärna (0)

4.7 / 5 stjärnor

Lämna en recension


* Toppen produkt som gör att man inte behöver raka lika ofta och ont gör den


* Vaxar på ryggen - ont, så använder den för att inte behöva göra så ofta, vilket funkar bra


* Har använt den i typ 6 månader nu, förut vaxade jag mig oftare och jag har även fått typ mindre grovt som växer tillbaka. Gör inte ont att använda den heller. Rekommenderas till alla ... speciellt nu när man vill slippa hår på sommaren :D