Hem > Hårborttagning > Silk'n Pro ™ Extra lampa

Silk'n Pro ™ Extra lampa

579 Kr
0.0 av 5

Gratis leverans vid beställningar över 499 kr

Gratis leverans
För att kunna använda din Silk'n Pro ännu längre finns Silk'n Pro extra lampa, som byts ut efter att IPL lampan förlorat sin kapacitet. Denna lampa för Silk’n Pro räcker till ungefär 750 ljuspulsar.
  • Enkela att byta ut
  • Tillverkarnas original delar
  • Kan användas till ungefär 750 ljuspulsar
  • Effektivt utvecklad speciellt för IPL ljus

Med dessa nya lampor till Silk´n Pro från ShytoBuy kan du använda din produkt längre för att bevara din lena och hårfria hud, tack vare dess permanenta hårreduktion av oönskat hår.

Med hjälp av extra delar till Silk'n Pro från ShytoBuy, så som extra lampor, försäkrar vi dig att du kommer att kunna använda dina favoritprodukter längre. Det finns två olika leveransalternativ som du kan välja mellan, antingen till ditt närmaste postkontor eller med UPS expressleverans till vald adress. Vi vill göra din beställning från köp till användning så lätt och bekväm som möjligt, och du kan alltid ringa vår kundtjänst som finns tillgänglig för att svara på dina frågor och funderingar.

Vi har även andra produkter för hårborttaning, utöver laser hårborttagning som hjälper dig att effektivt ta bort oönskat hår. Så som Skin Doctors hårväxt hämmande medel.

Kund kommentarer

Genomsnittligt betyg av kunder för denna produkt är:: 0.0/5.0