Hem > Ben

Ben

Släta, hårlösa och tonade ben. Du kanske blir förvånad men att få de perfekta benen du önskar är lättare än du tror. Våra hårborttagningslösningar kan ge de benen du alltid önskat.

Circulation Maxx™ - Bättre Blodcirkulation

Electro Flex mot dålig blodcirkulation kan hjälpa till att lindra smärtan av ett antal medicinska och fysiska tillstånd, till exempel ryggsmärta, artrit, migrän, idrottsskador och dålig blodcirkulation.

 
1,049 Kr
Silk'n Flash and Go ™

Med Nya Flash & Go kan du ta bort oönskad hårväxt permanent från topp till tå, inkluderat med ansikte. Denna nya hårborttagning behandling är enkel och snabb att använda, och fungerar även på ställen som är svåra att nå såsom intima områden, överläppen...

 
2,519 Kr
Acai Advanced ™ 2400 mg | 120 Kapslar

Acai Advanced är ett kombinationstillskott full med vitaminer, antioxidanter och guarana. Ett slående kombinationspaket med naturens bästa superfoods. Acai Advanced innehåller inga artificiella ingredienser.

 
462 Kr
Proto-col™ Brun utan Sol Paket

Proto-col Brun utan Sol paket är en kombination av Proto-col’s bästa sortiment för tanning, allt i en praktisk reseförpackning perfekt oavsett om du är utomlands eller hemma i Sverige.

 
524 Kr
Skinception ™ Intensive Stretch Mark Therapy

Skinception ™ Intensive Stretch Mark Therapy är krämen som intensivbehandlar dina bristningar. Den reparerar huden och stramar åt effektivt och skonsamt.

 
492 Kr
Silk'n SensEpil ™

Silk'n SensEpil ™ med HPL för permanent hårborttagning är ett säkert val. Med den bästa teknologin på marknaden för hemmabruk, automatisk sensor och extra patron är Silk'n SensEpil ™ komplett för dig som vill bli hårfri permanent.

 
3,695 Kr
Yoga Mad ™ Yoga Block

Dra maximal nytta av ditt yoga pass med Yoga Mad Yoga Block. Denna produkt används för att komplettera dina yoga övningar och hjälper dig med din kropps anpassning. Vare sig du är nybörjare eller en avancerad utövare är detta det...

 
117 Kr
Dermisil/Naturasil Molluscum ™ Mollusker

Dermisil/Naturasil mot hudinfektionen Mollusker är en naturlig produkt som eliminerar mollusker utan smärta, ärr eller några andra obehag som återfinns i många andra behandlingar.

 
303 Kr
Skin Doctors Hair No More ™ Hårborttagning Paket

Nu kan du få ett hårborttagningssystem som både tar bort hår enkelt och hämmar återväxten av nytt hår. HairNoMore med SlowGrow från SkinDoctors är ett två-stegs system för hårborttagning och hämmande av återväxt.

 
440 Kr
Dermisil/Naturasil Jock Itch ™- Mot Ljumsksvamp

Dermisil/Naturasil mot svampinfektioner är en 100% naturlig behandling som effektiv hjälper till att eliminera symptomen av denna typen av hudinfektion. Joch Itch eliminerar svampinfektion i ljumskarna och låren m

 
303 Kr
Flash & Go ™ Extra lampa

Silk’n Flash and Go extra lampa kan ge dig permanent hårborttagning I ansikte och på kroppen.

 
524 Kr
Hair No More Spray™ - Hårborttagning

Letar du efter en effektiv metod för hårborttagning som samtidigt är smidig att använda? Eller har du problem med generande hårväxt? Tänk om du bara behövde raka dig var 6e vecka istället för varje vecka.

 
314 Kr
CC After Depilation ™ Bikinilinje

Vill undvika obehagliga utslag eller klåda efter du tagit bort hår från din bikinilinje? Det går att få hjälp med nya CC After Depilation. Lugnar huden efter din rakning, för att befria dig från utslag eller obekväma känslor.

 
252 Kr
Ultra Hair Away ™ Förebygg oönskad...

Ultra Hair Away består av en klar och luktfri lösning som saktar ned hårväxten och mättar den utsatta basen av hårrötter när den appliceras direkt efter hårborttagning.

 
347 Kr
Varesil ™ Motverka Åderbråck

Kräm och tablett behandling mot åderbråck. Mildrar smärta och synlighet av åderbråck, samt motverkar uppkomst av nya.

 
597 Kr
Silk'n Pro ™ Extra lampa

Denna extra lampa för Silk'n Pro med 750 pulsar, ger dig möjligheten att använda den om och om igen, så att du kan bevara din lena och hårfria hud längre.

 
524 Kr