Hem > Ben

Ben

Släta, hårlösa och tonade ben. Du kanske blir förvånad men att få de perfekta benen du önskar är lättare än du tror. Våra hårborttagningslösningar kan ge de benen du alltid önskat.

Circulation Maxx™ - Bättre Blodcirkulation

Electro Flex mot dålig blodcirkulation kan hjälpa till att lindra smärtan av ett antal medicinska och fysiska tillstånd, till exempel ryggsmärta, artrit, migrän, idrottsskador och dålig blodcirkulation.

81 Kr / mån  
1,399 Kr
Proto-col™ Brun utan Sol Paket

Proto-col Brun utan Sol paket är en kombination av Proto-col’s bästa sortiment för tanning, allt i en praktisk reseförpackning perfekt oavsett om du är utomlands eller hemma i Sverige.

 
579 Kr
Silk'n Silhouette

Silk'n Silhouette är en helt ny banbrytande cellulitbehandling från det exklusiva märket Silk'n. Enheten använder en patenterad HT ™ teknik som stramar åt och minskar det ojämna lagret av huden vid denna effektiva behandling mot celluliter. För att...

145 Kr / mån  
2,490 Kr
Naturasil Molluscum ™ Mollusker

Naturasil mot hudinfektionen Mollusker är en naturlig produkt som eliminerar mollusker utan smärta, ärr eller några andra obehag som återfinns i många andra behandlingar.

 
329 Kr
Silk'n SensEpil™

Silk'n SensEpil ™ med HPL för permanent hårborttagning är ett säkert val. Med den bästa teknologin på marknaden för hemmabruk, automatisk sensor och extra patron är Silk'n SensEpil ™ komplett för dig som vill bli hårfri permanent.

233 Kr / mån  
Mer info   
3,999 Kr
Ultra Hair Away ™ Förebygg oönskad...

Ultra Hair Away består av en klar och luktfri lösning som saktar ned hårväxten och mättar den utsatta basen av hårrötter när den appliceras direkt efter hårborttagning.

 
389 Kr
Skin Doctors Hair No More ™ Hårborttagning Paket

Nu kan du få ett hårborttagningssystem som både tar bort hår enkelt och hämmar återväxten av nytt hår. HairNoMore med SlowGrow från SkinDoctors är ett två-stegs system för hårborttagning och hämmande av återväxt.

 
489 Kr
Skinception ™ Intensive Stretch Mark Therapy

Skinception ™ Intensive Stretch Mark Therapy är krämen som intensivbehandlar dina bristningar. Den reparerar huden och stramar åt effektivt och skonsamt.

 
539 Kr
Naturasil Jock Itch ™- Mot Ljumsksvamp

Naturasil mot svampinfektioner är en 100% naturlig behandling som effektiv hjälper till att eliminera symptomen av denna typen av hudinfektion. Joch Itch eliminerar svampinfektion i ljumskarna och mellan låren.

 
329 Kr
Hair No More Spray™ - Hårborttagning

Letar du efter en effektiv metod för hårborttagning som samtidigt är smidig att använda? Eller har du problem med generande hårväxt? Tänk om du bara behövde raka dig var 6e vecka istället för varje vecka.

 
349 Kr
Varesil ™ Motverka Åderbråck

Varesil kräm- och tablettbehandling mot åderbråck och ytliga blodkärl. Mildrar smärta och synlighet av åderbråck, samt motverkar uppkomst av nya. Varesil är en mycket populär och omtyckt produkt bland våra kunder.

 
549 Kr
Keramene ™ Hårborttagningskräm

Keramene Hårborttagning är en hudvårds produkt för både män och kvinnor för att eliminera generande hårväxt. Använd på en daglig basis för att ta bort oönskad hårväxt på ryggen, bröstet, axlarna, under armarna, benen eller bikinlinjen.

74 Kr / mån  
1,269 Kr
CC After Depilation ™ Bikinilinje

Vill undvika obehagliga utslag eller klåda efter du tagit bort hår från din bikinilinje? Det går att få hjälp med nya CC After Depilation. Lugnar huden efter din rakning, för att befria dig från utslag eller obekväma känslor.

 
279 Kr
Flash & Go ™ Extra lampa

Silk’n Flash and Go extra lampa kan ge dig permanent hårborttagning I ansikte och på kroppen.

 
579 Kr
Silk'n SensEpil ™ Extra Lampa

Silk'n SensEpil Lampa - Extra lampor för IPL hårborttagning vilka räcker till 750 ljuspulsar. En Silk'n SensEpil extra lampa gör att du kan använda din produkt längre.

 
579 Kr
Acai Advanced ™ 2400 mg | 120 Kapslar

Acai Advanced är ett kombinationstillskott full med vitaminer, antioxidanter och guarana. Ett slående kombinationspaket med naturens bästa superfoods. Acai Advanced innehåller inga artificiella ingredienser.

 
509 Kr