Individuella resultat kan variera. Läs mer
Hem > Permanent hårborttagning
Hårborttagning

Permanent hårborttagning

Hårborttagning är en jobbig nödvändighet som man mestadels känner att man vill hitta en enkel och snabb lösning på. Om man vill ha långsiktiga resultat utan att få utslag eller innåtväxta hårstrån är permanenta lösningar oftast de bästa, såsom laser, IPL och HPL - Nu kan du med fördel använda permanent hårborttagning hemma - Kika på vårt breda sortiment!

Skin Doctors Ingrow Go ™ | Inåtväxande Hårstrån

Reducerar uppkomsten av inåtväxta hårstrån. Använder kraftfulla AHA syror som behandlar och motverkar inflammerade porer. Används efter hårborttagning.

 
289 Kr
Skin Doctors Hair No More ™ | Hårborttagningspaket
Köp Skin Doctors Hair No More ™ Hårborttagning Paket

Nu kan du få ett hårborttagningssystem som både tar bort hår enkelt och hämmar återväxten av nytt hår. HairNoMore med SlowGrow från SkinDoctors är ett två-stegs system för hårborttagning och hämmande av återväxt.

 
489 Kr
Ultra Hair Away ™ Förebygg oönskad hårväxt
Köp Ultra Hair Away ™

Ultra Hair Away består av en klar och luktfri lösning som saktar ned hårväxten och mättar den utsatta basen av hårrötter när den appliceras direkt efter hårborttagning.

 
389 Kr
Silk'n Glide 150,000 | Hårborttagning laser hemma

Nya Silk'n Glide är en ny revolutionerande hårborttagnings maskin och den senaste produkten från Silk'n. Den innehåller hela 150,000 ljusimpluser (HPL) och glider fram på din hud!

98 Kr / mån  
1,689 Kr
Silk'n Glide Xpress 300.000 ™ | Epitlator

Resultatet från Nya Silk'n Glide Xpress 300.000 är en minskning av oönskad hårväxt på 92% efter en avslutad behandling enligt anvisningarna. Denna exklusiva epilator gör att du kan blir av med oönskad hårväxt supersnabbt, smärtfritt och...

145 Kr / mån  
2,489 Kr
Hair No More Spray™ | Hårborttagning
Köp Hair No More Spray™ - Hårborttagning

Letar du efter en effektiv metod för hårborttagning som samtidigt är smidig att använda? Eller har du problem med generande hårväxt? Tänk om du bara behövde raka dig var 6e vecka istället för varje vecka.

 
349 Kr
Keramene ™ Hårborttagningskräm

Keramene Hårborttagning är en hudvårds produkt för både män och kvinnor för att eliminera generande hårväxt. Använd på en daglig basis för att ta bort oönskad hårväxt på ryggen, bröstet, axlarna, under armarna, benen eller bikinlinjen.

70 Kr / mån  
1,199 Kr
CC After Depilation ™ Inåtväxande Hårstrån...
Köp CC After Depilation ™ Bikinilinje

Vill undvika obehagliga utslag eller klåda efter du tagit bort hår från din bikinilinje? Det går att få hjälp med nya CC After Depilation. Lugnar huden efter din rakning, för att befria dig från utslag eller obekväma känslor.

 
279 Kr
Silk'n Flash and Go Lux ™

Silk'n Flash & Go Lux tar bort oönskad hårväxt permanent och tillåter dig behandla alla delar av din kropp. Med Flash & Go Lux medföljer två patroner, en stor patron som underlättar hårborttagning av större hudytor som ben och armar och en...

162 Kr / mån  
2,789 Kr
Flash & Go ™ Extra lampa

Silk’n Flash and Go extra lampa kan ge dig permanent hårborttagning I ansikte och på kroppen.

 
579 Kr
Silk'n Glide 50,000

Bli len som silke och glöm rakhyvlar och inåtväxande hårstrån! Silk'n Glide 50,000 är en ny produkt från Silk'n och tar effektivt och permanent bort ditt oönskade hår en gång för alla.

89 Kr / mån  
1,529 Kr
Silk'n SensEpil™

Silk'n SensEpil ™ med HPL för permanent hårborttagning är ett säkert val. Med den bästa teknologin på marknaden för hemmabruk, automatisk sensor och extra patron är Silk'n SensEpil ™ komplett för dig som vill bli hårfri permanent.

233 Kr / mån  
Mer info   
3,999 Kr
Silk'n SensEpil ™ Extra Lampa

Silk'n SensEpil Lampa - Extra lampor för IPL hårborttagning vilka räcker till 750 ljuspulsar. En Silk'n SensEpil extra lampa gör att du kan använda din produkt längre.

 
Mer info   
579 Kr
Silk'n SensEpil XL™ - 65.000

Silkn SensEpil XL är det allra senaste med större laseryta som behandlar hela din kropp. HPL teknologin är säker och beprövad ger samma resultat som i salonger. Silkn SensEpil XL får du de långvariga resultat som du alltid önskat. Köp Silkn...

239 Kr / mån  
Mer info   
4,109 Kr

Människan och hår

Människor har genom alla tider avlägsnat kroppsbehåring på olika sätt. Främst har det varit män som avlägsnat ansiktsbehåring i form av skäggväxt. Hårborttagning finns i alla kulturen och traditioner i en del traditioner är det av hygieniska och estetiska skäl man avlägsnar hår i en del traditioner som bestraffning. Det är lika vanligt hos både män och kvinnor att avlägsna sitt hår och man har funnit att redan 3000 år f. K så ägnade sig egypterna sig åt hårborttagning.

Så trenden är inget nytt fenomen. Däremot så kommer det hela tiden upp nya innovativa sätt till att ta bort hår. Det finns en djungel av alternativ på marknaden i alla prisklasser och former. Rakhyvlar, vaxlappar, pincetter, epileringsapparater, hårborttagningskrämer och laser med mera. Det finns både permanenta och kortsiktiga lösningar i olika former och prisklasser. Vi försöker guida dig bland alternativen.

Hur kan man ta bort håret permanent?

Permanent hårborttagning är som namnet antyder hårborttagning som ger permanenta resultat. För att få permanenta resultat används ofta laser eller ljusteknik. Detta alternativ för att ta bort hår kan till en början se dyrt ut men på lång sikt är det värt pengarna då du istället sparar pengar på att aldrig mer vaxa, epilera eller raka området som du behandlar med permanent hårborttagningsteknik. Du sparar även tid genom att aldrig mer behöva ägna tid till att avlägsna ditt oönskade hår.

Fördelar med permanent hårborttagning

  • Tar bort hårväxt med permanenta resultat
  • På lång sikt sparar du både tid och pengar

Laser

Laser hårborttagning fungerar genom laser pulser som stannar vid hårsäcken och genom värme cirka 70 garder Celsius så att hårsäcken ödeläggs, hur mycket värme som behövs varierar lite beroende på hud- och hårtyp. Laser behandling utförs först och främst på salong då det ännu inte finns säkra alternativ för hemmabruk. Det krävs ofta 5-8 behandlingar för att uppnå fullständiga resultat.

HPL

HPL står för Home Pulse Lightning vilket är en teknik som fungerar med ljusimpulser som riktar sig till pigmentet i hårsäckarna för att strypa syre tillförseln så att hårsäcken dör. När hårsäcken väl är död kommer håret aldrig mer växa ut. Ofta behöver man göra mellan 4-12 behandlingar per område innan allt hår permanent försvinner, dock kan hur många behandlingar som behövs variera lite beroende på område och hår- och hudtyp. Denna nya teknik med ljus är revolutionerande både vad det gäller hastighet, säkerhet, kvalitet och effektivitet i allmänhet. Hårborttagning med HPL teknik kan man utföra hemma då det finns flera säkra och effektiva alternativ för hemmabruk.

Fördelar med tillfällig hårborttagning

  • Håret kommer tillbaka (om du bara tillfälligt vill ta bort ditt hår)
  • Det går snabbt att ta bort håret
  • Det finns flera alternativ som fungerar på alla hud och hår typer

Det finns stor variation av tillfälliga hårborttagningsalternativ alltifrån krämer som ”smälter” bort håret till epileringsmaskiner och vaxning som rycker ut håret och traditionella rakhyvlar. Fördelen med tillfälliga alternativ är att man snabbt blir av med allt hår och att om man ångrar sig så växer det tillbaka.