Hem > Hårborttagning
Hårborttagning

Hårborttagning

Hårborttagning är en jobbig nödvändighet som man mestadels känner inför "Finns det verkligen ingen bättre lösning?". Vi fortsätter att vaxa, raka, noppra eller med hårborttagningskräm. Men om man vill ha långsiktiga resultat utan att få utslag eller innåtväxta hårstrån är permanenta lösningar oftast de bästa, såsom laser, IPL och HPL - Kika på vårt breda sortiment!

Skin Doctors Ingrow Go ™ Inåtväxta Hårstrån Köp Ingrow Go ™ Inåtväxta Hårstrån

Reducerar uppkomsten av inåtväxta hårstrån. Använder kraftfulla AHA syror som behandlar och motverkar inflammerade porer. Används efter hårborttagning.

 
289 Kr
Skin Doctors Hair No More ™ Hårborttagning Paket Köp Skin Doctors Hair No More ™ Hårborttagning Paket

Nu kan du få ett hårborttagningssystem som både tar bort hår enkelt och hämmar återväxten av nytt hår. HairNoMore med SlowGrow från SkinDoctors är ett två-stegs system för hårborttagning och hämmande av återväxt.

 
489 Kr
Silk'n Flash and Go ™

Silk'n Flash & Go kan du ta bort oönskad hårväxt permanent, anpassad för dig som främst vill bli av med håret på mindre hudytor som ansikte, armhålor och bikinilinjen.

162 Kr / mån  
2,779 Kr
Ultra Hair Away ™ Förebygg oönskad hårväxt Köp Ultra Hair Away ™

Ultra Hair Away består av en klar och luktfri lösning som saktar ned hårväxten och mättar den utsatta basen av hårrötter när den appliceras direkt efter hårborttagning.

 
389 Kr
Silk'n SensEpil XL™ - 65.000

Silkn SensEpil XL är det allra senaste med större laseryta som behandlar hela din kropp. HPL teknologin är säker och beprövad ger samma resultat som i salonger. Silkn SensEpil XL får du de långvariga resultat som du alltid önskat. Köp Silkn SensEpil...

233 Kr / mån  
3,999 Kr
Hair No More Spray™ - Hårborttagning Köp Hair No More Spray™ - Hårborttagning

Letar du efter en effektiv metod för hårborttagning som samtidigt är smidig att använda? Eller har du problem med generande hårväxt? Tänk om du bara behövde raka dig var 6e vecka istället för varje vecka.

 
349 Kr
Keramene ™ Hårborttagning Köp Keramene ™ Hårborttagning

Keramene Hårborttagning är en hudvårds produkt för både män och kvinnor för att eliminera generande hårväxt. Använd på en daglig basis för att ta bort oönskad hårväxt på ryggen, bröstet, axlarna, under armarna, benen eller bikinlinjen.

74 Kr / mån  
1,269 Kr
Flash & Go ™ Extra lampa

Silk’n Flash and Go extra lampa kan ge dig permanent hårborttagning I ansikte och på kroppen.

 
579 Kr
CC After Depilation ™ Bikinilinje Köp CC After Depilation ™ Bikinilinje

Vill undvika obehagliga utslag eller klåda efter du tagit bort hår från din bikinilinje? Det går att få hjälp med nya CC After Depilation. Lugnar huden efter din rakning, för att befria dig från utslag eller obekväma känslor.

 
279 Kr
Silk'n Flash and Go Lux ™

Silk'n Flash & Go Lux tar bort oönskad hårväxt permanent och tillåter dig behandla alla delar av din kropp. Med Flash & Go Lux medföljer två patroner, en stor patron som underlättar hårborttagning av större hudytor som ben och armar och en mindre...

195 Kr / mån  
3,349 Kr
Silk'n SensEpil™

Silk'n SensEpil ™ med HPL för permanent hårborttagning är ett säkert val. Med den bästa teknologin på marknaden för hemmabruk, automatisk sensor och extra patron är Silk'n SensEpil ™ komplett för dig som vill bli hårfri permanent.

227 Kr / mån  
Mer info   
3,899 Kr
Silk'n Pro ™ Extra lampa

Denna extra lampa för Silk'n Pro med 750 pulsar, ger dig möjligheten att använda den om och om igen, så att du kan bevara din lena och hårfria hud längre.

 
579 Kr

Så varför söker man andra metoder för bli av med hår? Sanningen är att rakhyvlar och vaxning gör ett bra jobb med att ta bort hår, men återväxten kan återkomma tjockare och huden kan skadas. Den tjocka och mörka återväxten blir bara värre och värre om man fortsätter med rakningen. Det som är värt att veta dock är att dessa mörka och grova hår fungerar jättebra för permanent hårborttagning våra laser, ochHPL-enheter.

Skönhetssalonger blir bättre och bättre, och de tekniker som används finns nu i tekniken av produkterna vi kan använda hemma. Om du skulle vilja ta hand om ditt kroppshår bekvämt i ditt eget hem, och ha friheten att göra det när du vill, då finns perfekta alternativ som ger långsiktiga och permanenta resultat utan att skapa till exempel utslag eller inåtväxande hårstrån.

Vi vet alla om att det finns områden på kroppen som behöver lite extra uppmärksamhet. Borttagning av hår från till exempel ansikte eller bikinilinje kan skada den känsliga huden runt dessa områden. I de här fallen måste du vara extra försiktig, många experter rekommenderar att du använder specialframtagna produkter för att skydda dessa känsliga områden. Inåtväxta hårstrån kan vara extremt irriterande och för att inte tala om osmikrande. Om du väljer att raka dig, kom ihåg att raka ”mot strömmen” och använd återfuktande krämer. Många män och kvinnor föredrar nu att HPL eller laser för att få långsiktiga resultat utan att stöta på problem som hudutslag eller inåtväxta hårstrån.

Det senaste på marknaden gällande permanent hårborttagning är ljusbaserad teknik. Det som vi känner till som laser använder sig av ljus, samma som tekniken IPL och HPL. Hur dessa skiljer från varandra är koncentrationen av det genererade ljuset som absorberas av melaninet i hårroten. Vad som är bäst är mer utav en livsstilsfråga, båda teknikerna avaktiverar hårväxten på precis samma sätt. Att veta vilken apparat som passar dig bäst är något vi kan hjälpa dig med. Kika på våra hårborttagare och skrivna guider till tekniken, fördelarna och egenskaperna hos produkten. Vi vill erbjuda våra kunder något som passar alla - och det har vi verkligen lyckats med.