*Individuella resultat kan variera. Läs mer
Hem > Mörka ringar under ögonen > Skin Doctors Eye Circle ™ Mot mörka ringar under ögonen

Skin Doctors Eye Circle ™ Mot mörka ringar under ögonen

(3 Kundrecensioner)
429 Kr

Spara upp till 258 Kr

Gratis leverans vid beställningar över 499 kr

Gratis Leverans på ordrar över 499kr

Köp nu - betala om 14 dagar

100% säker utcheckning

Direkt kundtjänst

Etablerade i över 10 år

Bli av med påsar och mörka ringar under ögonen med Skin Doctors EyeCircle. Denna nyhet innehåller 9 aktiva ämnen som motverkar mörka ringar, återfuktar huden och återställer brustna kärl.

  • Kan förebygga mörka ringar under ögonen på endast 4 veckor
  • Stimulerar blodcirkulationen som därmed löser torkat blod under huden som orsakar missfärgning
  • Gör huden ljusare
  • Innehåller haloxyl som anses vara det mest effektiva ämnet för att motverka mörka ringar

Skin Doctors EyeCircle har ett naturligt innehåll och är mild mot den känsliga huden under ögonen. Genom att försiktigt massera in krämen omkring huden runt ögonen kan du behandla mörka ringar snabbt och effektivt.

Detaljer
Typ : Kräm Innehåll : 15 ml

Vad är Skin Doctors EyeCircle?

Skin Doctors EyeCircle är en ny kräm som behandlar mörka ringar under ögonen - även de mörkaste ringarna försvinner med denna kräm. Krämen gör huden ljusare och ökar blodcirkulationen, detta gör att torkat blod som sipprat ut under huden från brustna kapillärer löses upp. Det är det torkade blodet som annars ger huden en blåaktig ton. Huden blir ljusare på bara några veckor vid regelbunden användning av Skin Doctors EyeCircle

Hur fungerar Skin Doctors EyeCircle ?

Denna kräm tar bort och förebygger mörka ringar under ögonen effektivt och skonsamt. Appliceras två gånger per dag och redan efter några veckor kan du se ringarna försvinna!

En dokumenterad, vetenskaplig studie visar att 70% kvinnor med kraftiga mörka ringar fick ett märkbart resultat efter bara några veckor. Mörka ringar under ögonen förknippas ofta med sömnbrist, men beror i själva verket på dålig cirkulation som gör att torkat blod från brustna mikrokapillärer inte löses upp och transporteras bort utan blir kvar och ger huden under ögat en blåaktig ton.

Det enda ämne som idag har en bevisad effekt på mörka ringar är haloxyl, då det på ett effektivt och skonsamt sätt vid varje applikation förmår att spola bort blodet under den tunna huden under ögat. EyeCircle innehåller dessutom ämnen som återfuktar och gör huden ljusare under ögat.

Hur används EyeCircle?

Massera försiktigt in krämen i huden under ögat med fingertopparna morgon och kväll. Börja i den inre ögonvrån och arbeta utåt till dess att krämen är helt absorberad i huden.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

När kan man se resultat av Skin Doctors EyeCircle?

De flesta ser resultat inom 4 – 6 veckor även om tiden kan variera beroende på hudtyp och hur mörka ringar man har.

Finns det kända biverkningar?

Det finns inga kända biverkningar av EyeCircle. Var noga med att testa krämen på en liten hudyta 24 timmar innan behandlingen påbörjas för att utesluta en allergisk reaktion. Om huden blir irriterad, rodnad eller sårig, tvätta av krämen försiktigt med kallt vatten och avbryt behandlingen. Undvik kontakt med ögon, mun och skadad hud.

Vad innehåller EyeCircle?

Walteria indica extrakt och fruktsyrekomplex: ett naturligt ämne som gör huden ljusare och mjukare, ger också minskad pigmentation.
Vitamin K och arnika: läker skador genom att stärka kapillärerna.
Skonsamma: och effektiva extrakt återfuktar och konditionerar huden.
Mjölonextrakt: bleker skonsamt de mörka ringarna.
Salicylsyra och retinol: återbygger känslig hud.
Extrakt: stimulerar och förbättrar cirkulationen samt förebygger att blod samlas under huden.

EyeCircle återbygger den känsliga huden under ögat och ger ett föryngrat och utvilat utseende. Krämen verkar även förebyggande mot mörka ringar.

*Individuella resultat kan variera. Läs mer

429 Kr

Kommentarer Skin Doctors Eye Circle ™ Mot mörka ringar under ögonen (3)

5 stjärnor (2)

4 stjärnor (1)

3 stjärnor (0)

2 stjärnor (0)

1 stjärna (0)

4.7 / 5 stjärnor

Lämna en recension


* har naturligt lätt för att få mörka ringar under ögonen och med stress och stigande ålder har det inte blivit bättre men Med Eye Circle har jag märkt snabb och tydlig skillnad. min fru har kommenterat att jag ser mycket piggare ut


* Har sett förändring, har inte längre lika markant mörka ringar. Däremot så har jag fortfarande ringar kvar.


* Har verkligen fått stor skillnad på mina ringar under ögonen! Ser att dem är betydligt ljusare nu! Rekommenderar varmt!