*Individuella resultat kan variera. Läs mer
Hem > Anal intimitet

Anal intimitet

Analsex är något som det pratas mer och mer om nu för tiden. Idag har det visats att hela 33% av dagens kvinnor och män har experimenterat med analsex. Sanningen är den att många män och kvinnor föredrar analt samlag före vaginalt, något som vi endast kan njuta av när vi är helt bekväma. Därför är analen så viktig att ta hand om, använd produkter för anal intimitet och hygien.

Star White ™ Analblekning

Blek intima delar av kroppen med Star White. Det är en skonsam kräm som är anpassad för att användas på känsliga områden. Bleker effektivt och skonsamt din hud.

 
439 Kr
Rush ™ Herbal Popper | Analsex

Poppers kan göra dig mer avslappnad i analen och underlivet och öka din sexlust samt sexuella njutning.

 
319 Kr
Intimate Organics™ Avslappnande AnalSpray
Köp Intimate Organics ™ Anal Avslappnande Spray

Intimate Organics Anal Avslappnande Spray har en effektiv och avslappnande effekt, vilket gör penetrering bekvämare. Analsex kommer inte bara vara roligare, din känslighet och sexuell njutning kommer också höjas.

 
379 Kr
Nexus Vibro™ G-punktsstav
Köp Nexus Vibro™ G-punktsstav

Nexus Vibro P-Spot Massager är den första vibrerande manliga G-punktsstaven för analen som använder sig av vibrationer för att stimulera prostatan och motverka prostatabesvär. Stimulera och behandla analen med denna G-punktstav.

67 Kr / mån  
Mer info   
1,149 Kr
Nexus Revo 2 - Analplugg

Nexus Revo 2 är en ny prostata och G-spot analplugg för män. Denna nya analplugg från Nexus har 6 olika inställningar för varierad stimulering och 2 roterande hastigheter som du själv kan välja mellan.

101 Kr / mån  
Mer info   
1,739 Kr

En stor del av av dagens kvinnor och män njuter av analsex, men det kan ibland bli en obehaglig upplevelse, framför allt om det är första gången. Om man vill bevara sitt intima förhållande med analsex utan att behöva uppleva besvär kan någon av våra glidmedel för analen vara till stor hjälp. Vårat utbud av analt glidmedel i gelè form eller spray kan hjälpa dig att reducera friktion, ömhet och obehag utan att skada analen.

För att kunna njuta av den mest komfortabla analsex upplevelsen bör du alltid ta till hjälpmedel som hjälper för avslappning och stimulans. Se till att prata med din partner så att hon eller han är medveten om att analt samlag kan vara obehagligt för dig. De allra bästa anala hjälpmedel som finns till för dig och din partner erbjuder en säker och smidig hjälp så att din upplevelse vid analsex blir så bra som möjligt. I fall att du vill kunna slappna av i ringmuskeln för ett smidigare samlag och för en lättare införing och penetrering så kan våra anal glidmedel hjälpa dig att förhindra revor som sedan skulle kunna leda till en infektion. Våra anala glidmedel kan även kombineras med kondomer och sex leksaker i silikon.